One Switch Masterclass Ruitervitaliteit

Paardensport is een teamsport en de ruiter mag daarin niet achterblijven. Daarom hebben wij een masterclass ontwikkeld om ruiters meer lichaamsbewustzijn en -controle en meer inzicht in een verantwoorde leefstijl te geven.

De masterclass gaat in op ruiterspecifieke vaardigheden en hoe je deze traint, voeding en veelvoorkomende problemen bij ruiters. Ook leren we je hoe je de ruiterspecifieke vaardigheden kunt testen en analyseren en een trainingsschema op kunt stellen om aan de verbeterpunten te werken. Met deze masterclass krijg je dus nuttige handvatten toegereikt waarmee je jezelf en andere ruiters fysiek sterker en bewuster kan maken.

Bij de masterclass worden instructievideo’s aangeleverd en krijg je daarnaast 3 maanden lang toegang tot de One Switch App om aan je eigen ruiterspecifieke vaardigheden te werken. Kortom, een mooi compleet pakket om bekend te raken met het begrip ruitervitaliteit en hierin ook echt stappen te zetten voor jezelf en het paardrijden. Schrijf je nu in! Ontvang 35 KNHS licentiepunten wanneer je instructeur bent!

Kort overzicht van de inhoud:
– Ruiterspecifieke vaardigheden
– Ruitervitaal Test
– Houdingsanalyse
– Basis anatomie
– Basistips voeding
– Veelvoorkomende klachten bij ruiters
– Beginselen van trainingsopbouw
– Praktijkvideo’s
– E-syllabus Ruitervitaliteit
– Certificaat

Over de instructeur

Profielfoto

Janneke

Ik ben nu ca. 4 jaar personal trainer en heb mijzelf verder gespecialiseerd op gebied van voeding. Ik heb met Garry een hoop ervaring opgedaan in het trainen van ruiters en wil mijn ervaringen nu delen met de rest van de wereld. Mijn interesse ligt naast fysieke begeleiding en optimalisatie ook bij mentale coaching. Ik denk dat daar voor veel mensen ook veel winst te behalen is en die uitdaging ga ik dan ook graag aan, zowel bij het training geven als doceren.

Bekijk meer cursussen van Janneke →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

5

5
2 beoordelingen
 • 5 Sterren2
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Goede Introductie

  5

  Voor een introductie cursus geeft het een duidelijk beeld van de verschillende aspecten. Voldoende diepgang om kennis te maken met ruiter vitaliteit.

 2. Lene

  5

  Very interesting course that gives a good insight into how one can become a better rider with both physical training but also from a mental and dietary aspect. Interesting for all types of riders and includes different aspects of equestrian sports. Easy to follow at your own pace!

© 2021 One Switch - Powered by Maatos