In dit Startpakket helpen wij jou direct op weg om meer resultaat en plezier te halen uit paardrijden! In dit pakket vind je een GRATIS ruitervitaal workout, een warming-up speciaal voor ruiters en een e-book over ruitervitaliteit.

Uit het artikel van Els Smet Wisselwerking paard en ruiter – One Switch blijkt hoe essentieel het is voor een ruiter om aan diens eigen rechtheid en symmetrie te werken. Dit om het paard zo min mogelijk te hinderen en eventuele aanwezige voorkeurskant en scheefheid bij het paard niet te verergeren. Het kan dan ook heel zinvol zijn om paard en ruiter regelmatig los van elkaar te trainen en aan die richtgerichtheid te werken. Een Ruitervitaal Coach is hierin gespecialiseerd voor de ruiter, terwijl een dierfysio of instructeur kan begeleiden bij het rechter trainen van het paard. Beiden hebben hier uiteindelijk profijt van.

Waarom dit gratis starterpakket? Wij willen heel graag de paardensport ruitervitaal maken voor zowel jouw paard als voor jezelf! Jij toch ook? Daarom willen wij zoveel mogelijk mensen op weg helpen met het gratis ruitervitaal startpakket om het maximale uit jezelf te halen en dit to uiting te laten komen op wedstrijd. Start vandaag nog met de eerste stappen naar nog meer resultaat! Wil jij lekker doortrainen en de eerste workout van ons 10-weekse ruiterspecifieke trainingsprogramma gratis uitproberen? Klik dan hier Met kortingscode WELKOM20 krijg je 20% korting op onze trainingsprogramma’s!

Vind je het onderwerp ruitervitaliteit interessant en wil je ook anderen hiermee helpen? Dan is onze Ruitervitaal Coach opleiding wat voor jou. Deze kun je met €1000,- korting volgen met het STAP-budget! Meer informatie over de Ruitervitaal Coach Opleiding vind je hier!

We wensen je heel veel succes met het verbeteren van jouw ruitervitaliteit!

Met Sportieve Groet,

Janneke en Garry!

Over de instructeur

Profielfoto

Janneke den Otter

I have been a personal trainer for about 6 years now and have further specialized myself in the field of nutrition. I have gained a lot of experience in training riders with Garry and now I want to share my experiences with the rest of the world. In addition to physical guidance and optimization, I am also interested in mental coaching. I think that there is also a lot to gain for many people and I am happy to take on that challenge, both in training and teaching.

Bekijk meer cursussen van Janneke den Otter →

Cursusoverzicht

E-BOOK Ruitervitaliteit 00:10:00
Warming-up voor training of paardrijden 00:10:00
GRATIS proefles 10-weeks trainingsprogramma 00:32:00

Reviews

5

5
1 beoordelingen
  • 5 Sterren1
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0
  1. Niet afmattend, wel effectief!

    5

    Lekker bewegen. Prettige oefeningen. Er valt genoeg te variëren tussen pittiger en een tikje minder hevig. Zo kun je je training aanpassen aan de tijd van de dag dat je hem doet, je agenda of je stemming.

© 2023 One Switch - Powered by Maatos