• 12,95 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  44

  Ontdek wat yoga voor ruiters voor jou kan betekenen! Tijdens deze introductiecursus Ruitervitaal Yoga laat Annemarie Jansen je o.a. ervaren wat yoga kan doen voor je bekken en heupgebied (les 1), schouders, bovenrug en borst (les 2) en ademgevoel (les 3). De cursus bestaat uit een korte inleiding waarin Annemarie je tips geeft ter voorbereiding plus 3 toegankelijke yogalessen. De cursus is uiteraard speciaal samengesteld voor ruiters.

  12,95 (incl. BTW)
 • 24,95 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  305

  In dit 10-weken programma begeleidt Janneke jou om steeds een beetje fitter, en bewuster te worden van jouw eigen lichaam. Je werkt aan coördinatie, spieruithoudingsvermogen, lenigheid, symmetrie, ademhaling onder inspanning en balans. Allemaal essentiële vaardigheden voor een ruiter!

  24,95 (incl. BTW)
 • GRATIS!
  0( 0 Reviews )
  39

  Tijdens deze toegankelijke introductieles Ruitervitaal Yoga laat Annemarie Jansen je ervaren wat yoga voor een ruiter kan betekenen. Het omvat dynamische bewegingen om het lichaam los te maken, oefeningen gericht op mobiliteit en adem en een liggende ontspanning aan het einde. De les is speciaal samengesteld voor ruiters en is een mooie kennismaking met yoga en de manier van lesgeven van Annemarie.

  GRATIS!
 • 49,95 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  30

  One Switch heeft sportpsychologe Anne Loosveld gevraagd om een masterclass samen te stellen over het omgaan met spanning tijdens het paardrijden. Mindset is een groot onderdeel van paardrijden en is van grote invloed op je plezier en prestaties als ruiter. Spanning en negatieve gedachten zitten veel ruiters nog regelmatig in de weg om de optimale beleving en focus te hebben tijdens het rijden. Anne geeft je in deze masterclass praktische tools om dit te begrijpen en voorgoed op te lossen!

  49,95 (incl. BTW)
 • 49,95 (incl. BTW)
  5( 3 Reviews )
  450

  Paardensport is een teamsport en de ruiter mag daarin niet achterblijven. Daarom hebben wij een masterclass ontwikkeld om ruiters meer lichaamsbewustzijn en -controle en meer inzicht in een verantwoorde leefstijl te geven.

  49,95 (incl. BTW)