• GRATIS!
  0( 0 Reviews )
  1054

  In dit STARTPAKKET RUITERVITALITEIT helpen wij jou direct op weg om meer resultaat en plezier te halen uit paardrijden! In dit pakket vind je een GRATIS online workout en warming-up voor ruiters, een e-book ruitervitaliteit en GRATIS toegang tot onze online Masterclass Ruitervitaliteit (met erkend certificaat en 35 licentiepunten)

  GRATIS!
 • 24,95 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  2224

  In dit 10-weekse RUITERVITAAL programma begeleidt Ruitervitaal Coach Janneke jou om steeds een beetje fitter, en bewuster te worden van jouw eigen lichaam. Je werkt aan coördinatie, spieruithoudingsvermogen, lenigheid, symmetrie, ademhaling onder inspanning en balans. Allemaal essentiële vaardigheden voor een ruiter!

  24,95 (incl. BTW)
 • 22,95 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  30

  Voorkom veelvoorkomende foutjes door miscommunicatie! Verbeter jouw houding en zit en rechtheid in het zadel en verminder/voorkom rugklachten tijdens en na het paardrijden door het versterken van jouw core en rechtgerichtheid!

  22,95 (incl. BTW)
 • 995 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  0

  De Ruitervitaal Coach opleiding is bedoeld voor enthousiastelingen die een associatie hebben met de paardensport en zich net als wij willen specialiseren in het begeleiden van ruiters en amazones op gebied van ruitervitaliteit. Met het STAP Budget is de online variant van de opleiding helemaal GRATIS!

  995 (incl. BTW)
 • 49,95 (incl. BTW)
  5( 3 Reviews )
  1384

  Paardensport is een teamsport en de ruiter mag daarin niet achterblijven. Daarom hebben wij een masterclass ontwikkeld om ruiters meer lichaamsbewustzijn en -controle en meer inzicht in een verantwoorde leefstijl te geven. Deze masterclass vormt ook een mooi voorproefje op onze Ruitervitaal Coach opleiding!

  49,95 (incl. BTW)
 • 12,95 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  53

  Ontdek wat yoga voor ruiters voor jou kan betekenen! Tijdens deze introductiecursus Ruitervitaal Yoga laat Annemarie Jansen je o.a. ervaren wat yoga kan doen voor je bekken en heupgebied (les 1), schouders, bovenrug en borst (les 2) en ademgevoel (les 3). De cursus bestaat uit een korte inleiding waarin Annemarie je tips geeft ter voorbereiding plus 3 toegankelijke yogalessen. De cursus is uiteraard speciaal samengesteld voor ruiters.

  12,95 (incl. BTW)
 • GRATIS!
  0( 0 Reviews )
  63

  Tijdens deze toegankelijke introductieles Ruitervitaal Yoga laat Annemarie Jansen je ervaren wat yoga voor een ruiter kan betekenen. Het omvat dynamische bewegingen om het lichaam los te maken, oefeningen gericht op mobiliteit en adem en een liggende ontspanning aan het einde. De les is speciaal samengesteld voor ruiters en is een mooie kennismaking met yoga en de manier van lesgeven van Annemarie.

  GRATIS!
 • 49,95 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  30

  One Switch heeft sportpsychologe Anne Loosveld gevraagd om een masterclass samen te stellen over het omgaan met spanning tijdens het paardrijden. Mindset is een groot onderdeel van paardrijden en is van grote invloed op je plezier en prestaties als ruiter. Spanning en negatieve gedachten zitten veel ruiters nog regelmatig in de weg om de optimale beleving en focus te hebben tijdens het rijden. Anne geeft je in deze masterclass praktische tools om dit te begrijpen en voorgoed op te lossen!

  49,95 (incl. BTW)